2010-06-18

Sommarprojekt

O härliga sommar! Igår när vädret var som mest sommrigt hann vi kolla in både Tinnis och Johanneslunds plaskmöjligheter, men idag känns det inte viktigt alls. Här i Limpan är det lite si och så med solen. Tittar fram ibland och i nästa stund regnar det.
Den sommarlediga möbelrenoveraren hinner med ett och annat hemma i alla fall. Dels har en fröken på dagis beställt en "väska" att hänga på brassestolen. Ses här nedan.

Finns plats för pocketboken, glasögon, nycklar, plånbok ja vad man kan tänkas inte vilja ha i sanden. Ska leverera den idag så hon får "provköra" och säga vad som behöver ändras.

Vidare blev jag så inspirerad av att vara på vårt "nya" dagis härom dagen. De har verkligen lyckats med skapar rummet. Härliga färger och allt står så lockande framme. Kände att jag var tvungen att få till det lite bättre i barnens rum så man vill sätta sig och måla och skapa. Varför är alltid deras bord helt belamrade med grejer så de inte kan sitta och rita där? Sydde ett par "påsar" i vaxduk till alla pennor. Här är en grön till tuschen det blev en röd lite strörre till kritor och en mindre till sudd och annat. Eftersom minstingens rum inte är målat på länge slog vi i lite spikar på väggen över bordet också där saxarna kunde hänga, överskådligt och bra. Får se om detta manar till ordning :)






1 kommentar:

  1. Åh, fina påsar! Sådana vill jag ha till Zeb!
    Har lite vaxduk här hemma som ligger och skräpar...

    SvaraRadera