2011-09-01

Fem myror är fler än fyra elefanter

Äntligen börjar tygrullarna trilla in. Har en del beställningar som kommer direkt till öppnandet men lite är ju kul att kunna sy av redan nu. Här tex. förkläde av "fem myror är fler en fyra elefanter". På den här bilden med gult band, men det blev väldigt bra med turcos/blått också.
Har lagt till en ny flik i butiken också. Den heter GÖR DET SJÄLV. Där kan man köpa färdiga kitt, tillklippt tyg och det man behöver till, i det här fallet band till förklädet. Roligt att kunna matcha ihop band och tyg själv och sedan sätta sin egen prägel på det. En ficka i avvikande tyg, en bokstav i barnet namn på magen tex. Det är lite roligt att få det precis som man själv vill. Och på det här sättet behöver man inte göra det tråkiga och ibland krångliga jobbet med att rita mönster och kanske framför allt hitta det. Bara att sätta igång när paketet kommer till dörren. Kanske något att ta tag i till jul? På den här nivå klarar alla som haft syslöjd, och kanske alla andra också för den delen, av att sy.
För vem kan motstå den här godingen. Kan tillägga att min snart 8 årige son kom och såg ett lite större förkläde jag sytt i det här tyget med det turcos/blå bandet, det ville han ha.... Så det funkar nog ganska långt upp i åldrarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar