2010-12-15

Tävlingar och sjuka barn

Tävlingen är avslutad. Tack alla ni som kunde tänka er att sprida lite information om att manomade-butiken hade öppnat. Tyvärr är det ju bara en vinnare och den lyckliga idag var.....Liz Myrinder!!! Grattis!! Det kommer en utvald väska till dig på posten, en liten extra julklapp till dig själv kanske , eller blir det till ngn annan? Helt frivilligt vad du gör med väskan bara den blir använd.



Den här dagen blir lite som den blir för yngste sonen skrällhostade så väldigt vid frukosten så vi bestämde att det nog var bäst att han blev kvar hemma. Ligger just nu i soffhörnet och päser framför bollibompa(och har självfallet inte hostat en enda gång sen vi bestämde att han skulle vara kvar hemma...) Det innebär ju att storebror får gå hem efter lunch.

Gårkvällen tillbringades med husgruppen och julpyssel. Mys! Vi vek askar och dekorerade apelsiner. Hade glömt hur smidigt och ...och ...mysigt helt enkelt det är att sätta nejlikor i apelsiner. Vi brukar ha ett gäng i köket men det har inte blivit av än, får kanske ta tag i det idag för doften är helt enkelt underbar. Kan väl inte finnas mycket enklare pyssel.

Jaha nu en ny dag med inte allt för mycket jobb om jag får gissa fritt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar