2010-09-02

Underbar bulldoft sprider sig i huset. Skulle bakat igårkväll men det blev en tur till Vikingstad på husgrupp istället och det var inte fel det heller...Ja nu bakas det i alla fall och bullarna sväller över alla breddar. Är snart uppe i de 100 jag ska producera till lördag när jag, syrran och hennes två äldsta killar ska servera kaffe och sälja bullar och korv på auktion. Kom vet ja! Bullarna är goda i alla fall, det kan jag garantera(blev just en till förmiddagskaffet)


I måndags hade jag en helt fatastiskt lyxig arbetsdag. Hade besök av syrran och en underbar vän. Vi har lite idéer tillsammans. Det är så kul att få feedback på det man själv gör, sina idéer och så få tillskott på idéefronten av andra som ser saker på sitt sätt. Det kanske är det som kallas arbetskamrater, eller? Har aldrig haft några....kanske skulle sätta in annons och se om man kan få några. Fast syrran och kompisen skulle mer än duga. Vi var lite sugna på betong och testade på några blad, inga nya grepp här inte men man måste ju få börja någon stans.

Kan ni förstå hur detta hårda och grova material kan få fram ett så otroligt fint mönster?

Ett litet blad, som godisskål kanske?


Ja den som lever får se om vi får till några idéer i verkligheten också eller om det bara blir drömmar, men om man inte drömmer kan man ju inte komma någon vart.

Oups! nu var en plåt till klar...

2 kommentarer:

  1. Dom blev ju superfina!!!!/ kompisen/kollegan/partnern...

    SvaraRadera
  2. Visst blev dom! man blir så sugen på att göra mer...

    SvaraRadera