2010-11-08

Åter i rymden

Äntligen vecka igen så man kan ta igen sig, eller...
Det har varit en mycket skön lovvecka. Det enda stressmomentet konstigt nog var att vår dator valde att gå vidare till de sälla jaktmarkerna så vi har varit utstängda från cyberrymden. Visserligen inser man hur mycket tid man "får" när man inte kan kolla mail och blogga men det är ju som sagt lite lagom stressande också att inte veta om man borde svara på meddelande från folk som vill saker.

I lördags var det lyx på hög nivå i alla fall. Då bar det av till vår vackra huvudstad med syrran och kompisen. SYMÄSSA stod på schemat. Bara att få sitta på ett tåg i flera timmar och prata, så underbart. Vet inte vad vi fick sagt men pratade gjorde vi nästan oavbrutet u 13 timmar.

Roligt att gå och få inspiration på mässan också. Mycket roliga tyger, nya idéer och folk! Det måste vara ett stort intresse av hantverk för folk var det i alla vrår. Vi får se vad allt detta kan leda till....

I torsdags var jag och syrran och tittade på en lokal i Norrköping. Vad kan vi göra med den tror ni? På vägen hem stannade jag till på Myrorna och kom ut med två STORA kassar tyger. Sen var det bara tt kubba till tåget. Vad jobbigt det kan vara att springa med stora påsar, men hann gjorde jag faktiskt.
Här kommer bilder på två tyg från den fyndrundan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar