2010-05-19

En dag av idel glädje! Började med att leka vaktmästare, klippte det vi i vår familj kallar gräsmattan. Dvs maskrosor, timjan, mossa och så några stackars grässtrån, det är nästan så man tycker det är synd att klippa av dom.
Jag lyckades färdigställa lite beställningsvaror, bla dessa bokstäver.

Eftersom skolan har stängt idag har O varit med pappa på jobbet på fm och med sin ömma moder på em. Vi tog en sväng till en kund, och fixade lunch sedan av det dags att hämta N och bege sig till Borensberg för att där tillbringa em med goa vänner. Tänk att man kunde åka i shorts och badskor! Barnen lekte med vatten, cyklade banor och hoppade studsmatta. Ovan nämnda vän är en fena på att texta och gör dessa underbara skyltar.
Kan nog lova att ni kan beställa, för visst är dom underbara. Går att få med vilken text man vill(det här är helt på eget bevåg men hon måste ju förstå att det hon gör är fint, så kommentera på bara så skickar jag kommentarerna vidare! ) Hör av er till mig bara.

På hemvägen blev det ett stopp på loppisen i Borens. Hittade bla detta mysiga tyg. Nu är det bara nattning av o kvar för lilleman somnade i bilen på vägen hem.
ÄLSKAR DESSA VARMA LJUSA DAGAR!




2 kommentarer:

  1. Ett H vill jag ju ha! Hs rum går i blått/grönt/rött, har du nåt kul tyg?

    SvaraRadera
  2. Har vi säkert men det kanske du kan ha tid att kolla på ngn gång?

    SvaraRadera