2011-01-26

Det blev så bra som vi hoppades!

Dagen har tillbringats i Stockholm på tygmässa. Syster och jag tog tåget mot huvudstaden i morse. Det avgick i tid och allt var frid och fröjd. Vi lyckades även med konststycket att med tunnelbana och buss ta oss ut till Nacka Strand där det hela skulle gå av stapeln.
Hela hallen var full av tygprover och tyggalna människor, såg det ut som i alla fall. Vi tog mod till oss och gick fram till en monter med diverse prover. En gullig dam i övre medelåldern med kryckor kommer fram och tar verkligen god hand om oss. Förklarar att det bara är att plocka ut det vi är intresserade av så skickar dom prover till oss på dom varorna...GRATIS!!! Kan säga att från möbeltygernas värld är det inget man är van vid. Där får man vara så snäll att betala för alla prover med tyg som man sedan ska försöka sälja av ÅT DOM. Hur sjuk som helst kan det tyckas men inte här inte, här är alla så trevliga och generösa. Ett trevligt besök till hos en dansk leverantör blev det och lite allmänna intryck innan det var dags att styra kosan hem igen.
Tyvärr gick inte tåget längre än till Norpan så även jag fick stiga av där. Eftersom jag endå skulle få vänta en stund tog vi en sväng förbi vår tilltänkta lokal och kikade in lite och drömde oss bort, hoppas, hoppas, hoppas dom kommer fram till att vi ska få hyra. Har svårt att se några andra lokaler just nu nämligen för att vi tycker den här är så bra. Som sagt en mycket lyckad dag i en tyg älskares liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar