2011-01-17

Magnus Samulesson skymtad i en conainer på Gärstad!

Måndag morgon igen, redan.
Det här blir en så där härligt upphackad vecka. Dagis stänger tidigt på onsdag och skolan har studiedag på torsdag. Får se när jag ska hinna med ngt jobb. Idag ska jag även iväg en sväng till Norpan för att träffa finaste syster och blivande kollegan. Vi ska äntligen träffa en kontakt på nyföretagarcentrum, får se om han tycker vi ska stoppa ner våra affärsplaner i en svart soppsäck och åka till Gärstad med dom. Tror inte vi gör det vad han än säger faktiskt....men man kanske ska ha ett lite öppet sinne. Inte så stor idé att köra vidare på en plan som inte kommer funka.

Har hunnit dunka ner de sista bitarna av badrummet än så länge. Allt ligger på kärran och ska vidarebefodrats till återvinningen snarast. Tror dock inte det går att göra så mycket med.

Vi var på Gärdsad i lördags och tömde kärran på diverse bråte som samlats under vintern. (mest snö...finns ingen container för det där...) Vet inte om jag tagit upp detta förut men det är verkligen stor skillnad på personalen där! Vi hade turen att träffa en tjej i min egen ålder som är urtrevlig och tar sitt arbete på helt rätt sätt. Hon hjälper till istället för att hänga en över axeln och påpeka att man gör allt fel. När hon såg att jag och barnen stod och spanade ner i en container där Magus Samuelsson låg(i papp kanske ska tilläggas) tog hon glatt tag i huvudet på honom och drog! Minstingen blev den lyckliga ägaren av Magnus skalp... efter det gick den containern under namnet Manus Samuelssons. -Var ska det här slängas?-Magnus Samuelsson.(Innebär brännbart).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar